Nu är vi igång!


För ungefär exakt ett år sedan startade jag en blogg på domänet http://josephmusikalen.blogg.se, med syfte att fungera som en informationsportal för de elever som medverkade i Klippans Gymnasieskolas uppsättning av musikalen Joseph and the amazing technicolor dreamcoat. Bloggen växte sedan till att bli mer av en dokumentation av den resa som alla vi inblandade genomgick under 3 intensiva månader våren -09.

Då var det mars 2009 och Joseph.
Nu är det mars 2010 och Musical Highlights.

Vi står inför ännu ett stort musikaliskt projekt, som kommer att kräva enormt mycket hårt jobb och en rejäl dos av blod, svett och tårar. Men med hårt arbete kommer också ett slutresultat. Ett slutresultat så fantastiskt roligt att det utan tvekan är värt allt slit.

Projektet heter Musical Highlights, och är kort och gott höjdpunkter ifrån vår tids bästa musikaler, sammansatta av Louise Ljungberg och Gordon Marsh
(efter vissa önskemål av oss ungdomar).

Till skillnad ifrån Joseph, så har vi inte en story att arbete utefter, utan siktar mer efter att skapa en bra musikalisk mix av olika låtar och gestaltningar.

Som nämnt ovan så står Louise och Gordon (som fyllde 80 i fjol!)
 vid rodret även i år, och här på bloggen är det faktiskt också väldigt mycket som är sig likt.

Visst är utseendet på bloggen ändrat, men det är fortfarande jag som kommer att driva den. Dock har jag detta år en parhäst som kommer göra denna blogg dubbelt så bra som Josephbloggen!

Amanda Björk går i trean här på estet, och vi kommer alltså att styra denna skuta tillsammans. (Amanda känner ni för övrigt igen från Joseph, som den blonda snygging som var berätterska i bla. Stackars Joseph!)

Så lägg till bloggen bland era Favoriter och besök den med jämna mellanrum för att inte missa något!

Nu kör vi!

Matilda


Kommentarer
Skrivet av: Elin

admin är avslöjad....

2010-03-03 @ 19:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0